De tuin is een plek om van te genieten en je thuis te voelen.

Ons verhaal

Ons verhaal

De tuin is een plek om van te genieten. Het is een plek om te ontspannen, te spelen of te feesten. Wij van Tuintijd zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en creëren van tuinen waarin je je thuis voelt. Iedere goede samenwerking begint met een goed gevoel. Daarom begint ieder project met een goed gesprek. Want om een tuinidee te ontwikkelen dat bij jou past, willen we je graag beter leren kennen. Aan de hand van jou wensen, leefwijze, stijl en de architectuur van de woning, bedenken wij een passend ontwerp, waarin jou droomtuin, binnen het afgesproken budget, tot bloei komt.

01

Tuinontwerp

De eerste stap op weg naar een nieuwe of vernieuwde tuin is het ontwerp. Wij hechten er veel belang aan om jou wensen en ideeën om te zetten in een goed ontwerp. Daarbij zullen wij je adviseren en begeleiden zodat je vele jaren van je tuin kunt genieten.

02

Tuinaanleg

Tuintijd heeft al heel wat tuinen aangelegd. Grote tuinen, kleine tuinen en bedrijfstuinen. Uiteraard verzorgen wij bij de aanleg van jou tuin alle voorkomende werkzaamheden en leveren de daarbij benodigde materialen. Zo heb je steeds één aanspreekpunt. Handig toch!

03

Tuinonderhoud

Om ervoor te zorgen dat jou mooie tuin ook vooral mooi blijft, is regelmatig onderhoud een vereiste. Er zijn verschillende vormen van onderhoud zoals snoeien, voor- en najaarsbeurt, periodiek onderhoud, enz. Wij bieden je passend onderhoud voor jou tuin.

tuinontwerp
tuinaanleg
tuinonderhoud
GET IN TOUCH info@tuintijd.com